sista inlägget för detta år skulle jag tro..hm

Nu har jag kommit hem från solna centrum och så klart fick man med sig lite grejer. Snart är det dags att börja duscha och göra sig i ordning inför kvällen med Parmis. Men innan är det middag med familjen, och gissa vad vi ska äta? :D .. Hummer och massa goda skaldjur, älskar det!


Fick hem en glitter eyeliner från make up store och en ring, den blir ur ball om man har svart nagellack ;)


Och två skärp ..

Ha en bra nyårsafton, var rädda om er ; ) Puss, Malin

Happy new year!

Sista dagen på 2008. Tycker detta år har gått så sjukt fort, någon som håller med mig? :o Året har vart fyllt av mycket roliga saker både med kompisarna och familjen, mycket reser och sådant.
Nu ska jag äta lunch med familjen och mormor, sen iväg till solna centrum och göra de sista ärenderna för detta år som jag ska ha till kvällen. Ni får se senare ;) Som sagt ska jag vara med Parmis ikväll, de kommer bli toppen! Hörs senare, puss på er, Malin


GOTT NYTT ÅR!!!!!

NYÅR!! WWOOOHHOOOOOOO!  Den ska såklart spenderas med min söta lilla Malin, hehe, och vi får väl se vad vi hittar på...:P
Förövrigt så köpte jag foundation igår, och jag måste bara rekomendera den jag alltid brukar köpa! Den är ju så bra!! Den är från Kanebo, och den äger alla andra foundations hårt!



anyways, som sagt GOTT NYTT ÅR!! // Parmis

Dagen jag inte vill göra någonting.

Ja ni.. Idag är det väl söndag och jag känner inte för att göra någonting faktiskt, bara vara hemma och gå i mjukiskläder hela dagen. Jag vet att de är tråkigt, men kan vara skönt också ibland. Mina fötter är iskalla så nu ska jag ta ett bad och äta lite lunch :) Puss, Malin


ps, Parmis du måste bli frisk snart! Ska jag behöver komma över med lite soppa nu eller?


natti natti

 Har jag kollat klart på 13 snart 30 och nu ska jag sova, God natt .. Puss Malin


Jag känner för att klaga!

Hejsan ;) det var ett tag sen.
Jag har som ni kanske hört vart sjuk de senaste dagarna och det är jag fortfarande..det ärn inte kul att vara sjuk kan jag säga!! Jag döör för att det är så trååkiigt..idag har jag läst ut en bok, kollat på film, kollat på vartenda program som går att kolla på på tv, jag har spelat vartenda spel jag kunde hitta på internet/datorn, det har t.o.m gått så långt att jag PLUGGADE FYSIK!!! HEMSKT, säger jag bara..
anyways..för nån dag sen när jag var ute o shoppa hittade jag en jättesöt liten klänning från SALT...och jag känner att jag måste visa upp den för malin (eftersom min satans förkylning gör så att vi inte har träffats på ett tag :( ) och resten av världen :P HAHA

       haha, puss på er! <3 // Parmis

Det är ju lördag!

Man har ingen koll på dagarna när man har lov, men hur som helst har jag kollat upp det och det är lördag. Ja.. vart har dagen tagit vägen? Har sovit väldigt länge, sen åt jag lång frukost och fastnade vid tvn. Sen när klockan var ca 15 så började jag göra mig iordning för att fick reda på att vi skulle äta middag hos mormor vid 17 med kusinerna. Så då blev de snabba ryck. Åkte till solna centrum för att lämna tillbaka ett linne och byta belocken från Thomas sabo jag fick till en annan lite söt sko.
Jaa vad gör jag nu då... jag kom hem från mormor för ett tag sen och jag har ingen aning vad jag ska göra resten av kvällen. Jag och Parmis har precis spelat alla spel som går på msn, så vi får se. ciao Puss, Malin


Den uuur söta belocken ..


Go kväll

Måste först säga krya på dig till Parmis som är hemma och är sjuk.. Mycket tråkigt!
Hm. dagen ja.. Har vart in till stan och bytt några grejer jag fick i julklapp. Men sen så köpte jag en klocka också för en del av pengarna jag fick.. den är suuper fin, kolla nedan :) Åt lunch och sedan bjöd pappsen på bio, vi hade iallafall tur med vädret igen, den är så rolig. Om ni inte sett första filmen så gör det, för den är grym!
Nej nu ska jag ta min aladinask och kolla på någon bra film.. Hörs Puss, Malin


Nu är det jul igen..

GOD JUL FÖRFAN!!!


                                                                              // Parmis & Malin <3<3

God jul!

God jul! Nu har jag öppnat mina morgonpaket men nu ska jag göra mig iordning inför en trevlig och mysig dag. Pussar Malin.


trött

Avslutar med en bild ikväll.. Nu ska jag sova så de blir julafton snart, hihi!  Puss, Malin



Dan före dan

Imorn är det julafton och jag är som ett litet barn som går upp för trappen och kikar under julgranen, och där hamnar det bara mer och mer julklappar :D Älskar det här, haha!
Ska vara hemma på julafton, men vi får besök av söta mormor och mina kusiner från mammas sida. Det blir myspys det!

Hörs lite senare, Puss Malin.

Julgodis

Igår gjorde jag julgodis med min syrra Jessica, mums vad gott det blev!
Nu ska jag duscha, har vart och tränat så hurtig som jag är. Puss, Malin

ännu ett birthday-kid!

GGGGGGRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSS VÅR ÄLSKADE VIKTOR MERCIL PÅ FÖDELSEDGEN!! Han fyllde 16 år igår, nu är hn lika gammal som mig :D
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



// Parmis :D

<3<3<3

FÖRLÅT VIKTOR KARLSTRÖM!
VI ÄLSKAR DIG I NÖD OCH LUST!!
han fyllde år dagen efter Parmis, puss på dig!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

..

..asså seriöst..jag är för jävla trött för att skriva nåt....istället kan jag lägga upp en bild på malin som btw är hög på mjölk just nu ...


så här brukar hon se ut då..

21/12

Första gången och säkert sista som jag känner att det är skönt att det är söndag, fråga mig inte varför utan känns som jag måste göra och fixa  lite saker innan julafton. Idag har jag vart och tränat på sats i stadshagen och vart och storhandlat med mamsen till jul.
Men ska fixa mig mig nu sen ska jag iväg till Parmis och spela stöt-spelet, haha!  Puss, Malin


En bild från gårdagen, Azahde, Parmis och jag.
Tack för igår!



Tjejmiddag

Kom hem för någon timme sedan från Parmis och Bellas tjejmiddag, lyckad vill jag säga! Hoppas Parmis lägger in lite bilder från kvällen, de var hon som var fotografen.
Förövrigt har jag handlat julklappar till alla nu, så nu kan jag slappna av.. eller föresten har inte köpt en julklapp till mig själv än, men det kommer ;) haha!
Känns som om jag fått tillbaka julkänslorna nu, det är julfint och ny städat, de ligger massa julklappar under granen och det spelas julmusik överallt, är det inte mysigt?
Nu ska jag slå in lite julklappar och sedan sova.. Puss, Malin
ps. bara 3 dagar kvar till julafton :o jippi!


Fredag och nu är det jullov!

Det är fredag och det betyder att vi har fått lov, jullov! wooho. Men vart är julkänslorna?
Idag var jag i stan och åt lunch med Ida efter julavslutingen, men även köpte jag min andra julklapp för iår till min syster. 
Men har nu iallafall kommit hem från Parmis och där var även Azahde (rätt stavat?), kollade på Madagascar 2 och såklart snackade lite skit :)
Imorgon ska jag upp i tid för att åka iväg och köpa alla julklapparna som behövs köpas. Morgondagens kvälls planer berättar jag om imorgon. Nu ska jag upp och kolla på film. Puss, Malin


PARMIS DAG IDAG!

Nu är det bara så att jag har världens bästa Parmis fyller 16 år idag! Min lilla flicka har blivit stor, nästan lika stor som mig :D
Grattis Parmis på din födelsedag, hoppas du haft en suuuper dag!<3
Puss, Malin

ATTENTION!!!

JAG FYLLER ÅR IMORGON!!!! = )  / Parmis

weird..

Tänkte att det kanske var läge för en ny uppdatering.. ;D ..Än så länge har den nya veckan vart kort sagt, intresant....jag har börjat se saker i andra perspekiv, vilket är bra... ibland. Hittills har veckan iaf varit lite sådär konstig, men vi får se vad som mer väntar..haha..Och på torsdag så fyller jag år !!!! ;D hahah, glöm inte att gratta mig :P

Förövrigt så är lilla Malin fortfarande sjuk och litter hemma och hostar på = ( . aww, ja kanske ska hoppa förbi med lite soppa..lr vad säger ni?

That's it, för den här gången, PUSS/ Parmis ;D

Sjuk ..

Go' morgon, eller go' middag kanske man ska säga :)
Vaknade för ett tag sedan, och sitter nu och äter frukost i sängen, myys! Men mindre mys är det att jag har så ont i halsen och jobbig hosta så därför är jag hemma från skolan idag.
Ska sätta på en film  och kyrera mig nu, så vi hörs senare under dagen, Puss / Malin

Äntligen en julgran!


Har köpt gran och klätt den idag och till de hade vi såklart några fina julvisor i bakrunden, de är inte fel de! :D haha!
Som sagt var Parmis och Viktor här igår kväll och det var trevlig, länge sedan man träffade honom iallfall..
Fick så sjukt ont i halsen igår, så Parmis lekte dotor.. Har ni tänk på en sak? Gud vad hon ska leka hela tiden,haha! Men
iallafall så har jag fortfaradne jätte ont i halsen och dessutom fått en jobbig hosta som irriterar mig, men livet går vidare!
Juste! Jag har ju en smink kalender hemma, och idag fick jag shimmer powder,  det kommer säkert att användas.
Men nu ska jag fortsätta titta på svenska hjältar, Puss / Malin



Har ni fest eller XD..

..var alltså det underliga meddelandet som Viktor mottog på lördagskvällen av ingen mindre än hans mamma. Men det visade sig senare att det var hans kära bror...haha!
Vi (Jag, Malin och Viktor) hade alltså en liten skvaller/filmkväll och kollade på filmen Spanglish som ALDRIG tog slut, speciellt "normal" var den inte heller.
Blev även utmanad på en biljardmatch, som jag skälvklart ägde (haha..SAJK).

Kvällens citat: Malin skulle förklara vilken sida av halsen hon hade ont i på telefon, hon sträckte ut höger arm för att kontrollera att hon säger rätt och säger " Det är den vänstra mandeln!"  Klockrent!

haha, det var allt från mig, PUSS // Parmis



Jul e kul ;)

Idag var jag som ni kanske läste tidigare i Kista galleria med mina päron för att peka ut julklappar som jag vill ha, och det blev ganska mycket pekande kan jag säga, haha. Sen passade jag själv på att köpa lite julklappar till andra. Och jag köpte världens gulligaste yllesockor från Cubus, nästan så att jag måste lägga upp en bild på de så ni får se va gulliga de var!
Förövrigt så ska jag snart gå till Malins crib och vi får se vad som händer där, hahaha, för det vet man aldrig ;)

Over n' out / Parmis

Åh så skööna de är!! jag köpte de röda ;D
Åh va skööna de är! haha, jag köpte de röda ;D

Jul..

Vaknade ganska sent och tog det lugnt och gjorde mig iordning för att åka in till stan och köpa min första julklapp, wohoo! Fast det saknas några saker tillsammans med den grejen men de får jag fixa någon annan dag.
Parmis är i kista hon och pekar på hennes julklappar hon vill ha eller jag menar som hon önskar sig av tomten, säkert på BR också.. Min lilla Parmis, haha!
Senare ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på för nått, ska iallafall till min gulliga mormor och äta middag tillsammans med min syster.

 
So.. take care / Malin


 


TJOOHOO i natten ;D

Hej alla!
Vi kanske ska börja med att presentera oss sjäva, va sägs om d va? ;) Jag som skriver detta nu heter Parmis och min vän Malin sitter här bredvid på en beanbag, haha. Efter kvällens idolfinal fick vi en liten idé, och gissa va det var...om inte att skaffa en blogg!! som heter...*trumvirvel*......SPOILED!! Till skillnad från andra bloggare är vi två personer som kommer att turas om att skriva i den här bloggen, och vi kommer troligtvis skriva om vad som händer i vår vardag men familjen, vänner, släkt, skola, plugg, relationer, kärlek, tankar och annat stuff ;D

Anyways..ikväll vann då Kevin B...med andra ord...Malin vann.... :(  JÄRNSPIKAR OCKSÅ!! Jag som då var ett Alice-fan fick straffet att ge min kära vän en fotmassage, blä! (don't worry Malin, jag gillar dig ändå <3)

Kvällens citat " Köpenhamn, det ligger väl nära här?"
Vi bafann då oss alltså i Stockholm, själv påstår hon att det var sent och att hon var väldigt trött...(yeah, right)

aa, det var väl allt för ikväll..men glöm inte att titta förbi här igen ;D

XOXO/ Gossipgirl


SAJK...PUSS <3 / Malin och Parmis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0