Vilken härlig dag, lalalalah.

Jag är verkligen på bättringsvägen kan man säga, speciellt efter att jag nu på eftermiddagen fick hem super vackra blommor och god choklad med bud. Det är inte ofta det :-) Jag njuter...
Jag har märkt hur mycket bär och frukt jag börjat äta, kan man äta för mycket av det? Gott är det iallafall!

Min söta mamma har köpt filmen Yes Man som jag hade tänkt att se nu, kram på er Malin :-)


Go morgon, go morgon! Eller go förmiddag kanske man säga nu?

Hej mina vänner! Jag vaknade för ca 1 timme sedan, gud vad skönt det är att sova ut! Haft lite svårt att sova inatt men det gör ju inget när man sen ska vara hemma. Jag har nämligen en överraskning som väntar mig under dagen, vad får vi se ;-)
Jag har för en stund sen ätit frukost, och gissa vad jag åt för något? :-) Jo hälsofil med kiwi, vindruvo och jordgubbar. Mums vad gott det var! Men jobbigast var att fixa i ordning det, kändes som om jag skulle svimma. Inte kul med att vara sjuk ensam hemma..

Nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske får ta ett bad istället. Kram Kram på er, Malin.


alvedonknarkaren, here I am!

Hallojsan! Jag borde egentligen sova men har sovit så mycket under dagen då jag vart hemma från skolan så är inte speciellt trött, men det kommer nog snart ska ni se, haha. Hoppas att det är grymt mycket bättre med er än vad det är med mig just nu, har sprängande huvudvärk. Dags att ta en alvedon IGEN! Hoppas att det är grymt mycket bättre med er än vad det är med mig just nu iallafall.. Blir hemma från skolan imorgon också då jag egentligen skulle ha två stycken redovisningar, men men vad ska man göra om man är sjuk..

Hörs imorgon, kram kram Malin.


Yo yo yo..!

waaazuuup?! Med mig är allt suuuper!
Vet inte varför jag är så otroligt glad och taggad på allt idag. Jag var typ den enda i klassen som löste uppgifterna och räckte upp handen konstant på fysiken idag! Och ja va typ den enda positiva till att vi har prov 4 dagar i rad nästa vecka!! Woohoo, jag är fett taggad på skolan och fett taggad på livet i almänhet!
Idag va jag iaf och bytte färg på en kjol som jag köpte i helgen, köpte en turkåsblommig först, men tvekade sedan lite på färgen o bestämde mig för den svarta med de färgglada blommorna ;D
Efter det var vi tvungna att rusha till Södra Latin, för där var det nämligen den tredje deltävlingen i Läroverksfejden! Det går alltså ut på att de fyra innerstads skolorna (Norra real, Södra latin, Östra real och Kungsholmen) tävlar om vilken skola som helt enkelt är bäst. Det var väldigt trevligt måste jag säga, norras dans ägde så jävla hårt, Kärlek till grabbarna <3<3
 


 och här är min underbara kjol! ;D

// Parmis

No no no!

Nu har jag fått feber och har dubbelt så ont i huvudet.. Men inte nog med det, ont i hela kroppen.. Suck! Kram, Malin

18.35

Hej hopp mina vänner :-)

Måndag idag, vart tog helgen vägen? Ja vad gjorde jag ihelgen.. Var helt slut förra veckan så därför har jag tagit det ganska lugnt. Men i lördags shoppade jag om ni är intresserade, haha :-) Det var kul att förnya garderoben, som alltid alltså. Men det var jag värld! Senare på eftermiddagen åkte jag till berga för att fira mina kusiner som fyllt 18 och 20 år. Vi grillade, åt god mat och hade de super trevligt, som vanligt :-) Igår eftermiddag var jag nere vid Pampas Marina som ligger i Solna för en premiär fika där för i år, det är så mysigt där tycker jag. Jag älskar det stället!
Just nu sitter jag med huvudvärk.. hm.. Inte ofta jag har det, börjar jag bli sjuk kanske? Nej förtusan det passar  sig inte nu heller ;-)

Nu har mamma köpt glass! Kram på er, Malin


HELL YEAH!!



 <3<3 // Parmis

TJAAAA!!#"

shit, märkte att jag inte har läöst nåt blogg inki-äägg på skti länge! men bra jobb av malin att hon hlltr igång den! JAg mår skitbra idag! föest hade vi engelska natiionella o sen samlade vi in pengar till utbildning till krigsdabbade barn i afghanistaann, sen va d modemöte..o jag ska va både modell o jobba backstage på modgevisnigen!!! o sen solade jag fett länge..så nu har ja en massa jävla fräknar...o seen drog ja till stan merd azdehh o typ shoppa lite, o seeen gick vi hem till eddie o vi va fett duktiga och GI-äck från sergels torg hela vägen till karlaplan där han bor! o sen skulle jag hem..för "bion va slut2 o då följde bela med..för hon pallade inte va kvar typ!
anyways, PUSSS nu ska jag nog ta o lägga mig :P lr nää..måpste dricka mycket vatten o äta först!!! ;D;D
HÖHÖ

Nudlar, Parmis, tv, smoothie = Mys!

Parmis har precis gått efter att vi ätit lite mat, eller jag med andra ord och kollat på tv med lite smoothie till efterrätt. När man är med henne så blir det inget annat än The hills.. såklart,haha! ;-) Dagen har vart väldigt kort i skolan, slutade redan vid 11 idag. Men det var väldigt skönt, för har vart så himmla trött de senaste två dagarna så när jag kom hem så somnade jag  till i 2 timmar, så nu är det väl tveksamt om jag kan somna ikväll. Men äh, det visar ju sig ;-)

Nej, men vad sägs om en promenad på detta? Kram kram, Malin

Godnatt världen!

Jag har sagt till mig själv många kvällar att jag skall lägga mig i tid, tiden är nu kommen! :-) Haha, äntligen säger jag bara! Har egentligen endel att göra inom skolan men det får jag ta imorgon efter skolan då jag slutar klockan 11.10, så det löser sig.

Nu säger jag god natt för ikväll, Kram Kram Malin :-)

Lång måndag

Det är super fint väder men ändå är det lite kyligt. Vart en lång dag i skolan idag, gått från 8-16 och jag är helt slut.. Vaknade redan strax innan 6 och var klarvaken, fattar inte hur och varför haha!
Kom hem från Hellasgården för en stund sedan. Och gissa vad vi gjorde där? höhö. Jo vi har orienterat ... Kul? Nej inte speciellt, men bra gick det ju iallafall :-) Haha!


Magen kurrar och nu är det mat, snacka om tajming ;-) Kram kram, Malin.

Myspys!

Jag har inte vart hemma de senaste två dygnen så sorry för den dåliga uppdateringen!
Det är lördag  iallafall och är det inte skönt? Jag sitter hemma på övervåningen med myskläder och har hela den stora soffan, tv och alla gosaker för mig själv, haha :-) Ibland är det väldigt, väldigt skönt och mysigt.
Jag måste bara få nämna en sak, det är att imorgonbitti åker en väldigt speciell person till Barcelona. Inte bara på någon kort vistelse utan i hela 1,5 månad.. Tråkigt men jag försöker intalar mig själv att tiden kommer att gå fort och är glad för din skull att få åka iväg till värmen och ha super kul! Men de jag ville säga var att, jag kommer att sakna dig! Tanken av att det var sista gången på 1,5 månad jag fick höra, se, känna dig idag var tufft rent ut sagt. Men som du sa till mig, "vi ses snart igen och jag kommer sakna och tänka på dig.. varje dag". Helt plötsligt kände jag mig så värdefull. Tänk så mycket några få ord kan göra :-)

Filmdags, ta hand om varandra people! Kram kram Malin


Crazy bild från påsklovet.

God morgon sunshine!

Ligger fortfarande och drar mig i min sköna säng medans solen lyser in i rummet, hehe. :-) Blev alldeles för sent för mig igår, inte bra inte bra.. Men nu är jag iallafall vaken och är hygligt utvilad. Ska snart ta mig kragen för att gå upp och äta frukost. Skön dag idag, en lektion sen ska vi åka på Nordiskamuseet för att kolla på en utställning.
Igår var det första skoldagen efter lovet, kändes kul att träffa alla igen! Efter skolan var det middag i kungshallarna med Ida, mys  :-)

Nu håller batteriet på att ta slut.. Så vi hörs! Ta hand om er, kram kram Malin

Glaad påsk!

Hej, glad påsk på er! Jag har hittat mitt påskägg påskharen gömt, haha :-) Det är ju så härligt väder ute, så ska väl ut en stund när jag gjort mig iordning. Ikväll är det påskmiddag och sen ska jag ut!

Vi hörs, Kramkram Malin <3

God morgon!

Det var JÄÄÄÄÄTTEELÄÄNGEEE sen jag skrev något här, har ju nästan glömt att den här bloggen existerar! Men nu tyckte jag att det var dags igen.
Det är ju så otroligt bra väder nu och det är påsklov som bara gör saken såååå mycket bättre! Men det är mycket förkylningar nu, så låt er inte luras av den varma solen för så fort det börjar blåsa lite så blir det väldigt kallt!

Idag så har jag världens träningsvärk i hela kroppen efter 2 dagars hårdträning, så jag bestämmde mig för att vila idag, eller bara jogga ikväll om jag har lust. Nu på dagen ska jag faktiskt bara sätta mig och plugga lite, det behöver man faktiskt göra ibland fastän det är lov. Sen hade jag faktiskt tänkt färga eller slinga håret lite ljusare nu när våren är här o allt, om jag får tid över! ;D

haha, här är lite bilder från våren!!









PUSS på er// Parmis ;)

Härlig måndag

Igår var det ingen söndagsångest här inte, så skönt med Påsklov och dessutom att det är super härligt väder, mmmh! :-) Vart på djurgården med Parmis och Jasmin och hennes kompis, men det slutade med att vi satt på donken...haha! Men dock åt jag inte, vill jag bara säga, duktig som stod emot det. Snart är det middag och sen ska jag troligtvis ut igen :-)



Jag är lycklig och njuter,mmh!
Kärlek till er, Kramar Malin


God morgon sunshine!

Har nästan precis vaknat och har uppvaktat min pappa som fyller år idag, grattis till honom! :-) Efter skolan åkte jag och Ida till gammla stan och åt glass, mums och senare kom Parmis. På kvällen gjorde jag och Parmis pizza, myste vid tvn, dansade som galningar och senare kom Linnea förbi, haha! Det var mycket trevlig kväll må jag säga. Det är hur underbart väder som helst ute och vet inte riktigt vad jag ska göra under dagen, men det visar sig ...

Gamla stan och åt den nya magnum glassen, mys!

Pizza

Vi hörs senare under dagen, NJUT! Kram Kram, Malin <3

Förlåt förlåt!

Vart dålig på att uppdatera mig, förlåt för det mina vänner! :-)

Har sagt det många gånger, men nu ÄR de ju banemig vår på riktigt, så härligt! Jag har vart på hur bra humör som helst denna vecka, kan allt bero på vädret? Ett enkelt recpet helt enkelt. Idag och jag var och fikade på en uteservering igår, super mysigt och sen mötte vi upp Therese för en shoppingrunda. Jag skulle inte shoppa någonting men det slutade med att jag stod med flest påsar i handen, haha!
Nu är vi inne på april, var det någon som blev lurad igår? Inte jag faktiskt. Om man bortser Idas dåliga skämt ;-)
Fredag imorgon= Påsklov! Så skönt det ska bli, ska bara njuta och ta det lugnt och allt vad det innebär. Åhh vad jag är glad, vill bara sprida den till er hihi!

Ta hand om er, Kramkram Malin :-)


RSS 2.0