darrigt värre

Somnade tidigt igår kväll och vaknade ganska tidigt. Har vart och tränat redan och snart ska jag åka till Bromma för att vara barnvakt till gudsonen Troy och Lova. Kul, men en hel del jobb :-) Vi hörs kanske lite senare när jag är där om det finns tid till det! Kramkram, Malin <3


Im så happy, it's friday!

Denna vecka har gått otroligt fort som vanligt alltså.. Haha! Men denna vecka har jag känt mig  på DUBBELT så bättre humör, och vart EXTRA glad! Fråga mig inte varför, för egentligen det finns ingen bra förklaring på det hela, haha ;-) Skoldagen var kort, efter det åkte Ida, Julia och jag till ett konditori för att äta suuper god pannkakor till lunch, smaskens! Men vad mätt man blir..
Ja ni, nu är det snöstorm ute.. tråkigt men äh, livet leker ändå!

Ska ut och äta middag ikväll,mys. Vi hörs vänner! Kramkram, Malin

Zzz

Jag är jätte trött och min kropps skriker efter vila, god natt världen! kram kram


<3


På besök

Torsdag och snart är det fredag igen som det känns att jag alltid säger. Men det ska bli jätte skönt med helg :-) Just nu är jag hos mormor och har kollat på våra bästa år på 3an ätit bullar med mjölk till, hur gott som helst! Det var en kort dag i skolan idag, så var redan hemma vid 12 för att äta lunch med mormor, Mys!
Måste nu fortsätta skriva på en novell som skall vara klar till imorn, bara att kämpa på. Kunde ju faktiskt vart värre, haha ;-).

Så ta hand om er, KramKram Malin !


God dag :-)

Tisdag eftermiddag och jag kom faktiskt hem tidigt idag, redan vid 12, efter det åt jag mumsiga pannkakor :-) Idag var det riktigt fint väder men ack så kallt... Man blir lätt lurad när man kollar ut genom fönstret på mornarna.

Vad sägs om lite sommar nu va? :-)

Kramisar, Malin .

Måndag 23/3

Det var beck igår, åhh vad jag älskar beck, haha! :-) Hade laddat upp med morötter och gurka med dipp, mums vad gott och mysigt jag hade trotts min nackspärr.. Det är lite bättre idag men inga större förändring om man säger så. Måndagen är redan överstökad för min del, känns skönt och har heller inga måsten som måste göras, mmmmh vad jag njuter! Men hallå, vart kom snön ifrån? Jag som trodde att våren var påväg, men icke sa nicke..

Kärlek till er, Kram Malin.


Stel som en pinne!

Hej, helgen har gått fort och nu är det söndag IGEN! Jag har inte gjort något speciellt ihelgen som jag tänkte berätta men igår när jag vaknade vid 11 så kunde jag inte vända mitt huvud till vänster.. Det gjorde så jävla ont och gör iför sig.. Jag har fått nackspärr och idag känns det verkligen inte bättre om man säger så. Jag blir tokig! Så jag har fått lida denna helg med värk, men om man ska tänka lite positivt så blir man omhändetagen och ompysslad ganska mycket :-)
Det var ju Robinson igår, åhh så jag längtat efter det programmet! Redan igår var det heta känslor mellan vissa deltagare, missa inte säger jag bara :-D
Får inte sitta här så länge till, det blir bara värre i nacken känner jag. Ta hand om er, Malin <3


Go'morgon babes!

Fredags morgon och solen skiner lite grann, mys! Börjar kl 12.30 så har haft en skön sovmorgon, ska snart in i duschen eller vad sägs om ett bad kanske? hmm.. Nä sånt kan jag inte ta mig tid till just nu tror jag, får nog bli ihelgen :-)
Var som sagt och shoppade ihelgen och på min h&m påse står det, " Fashion for your home", de har börjat med inredning också, herregud säger jag bara haha! Men de kan väl vara fina grejer kan jag tänka mig. Snart öppnar de väl en matbutik för h&m också, haha!
JUSTE! När jag går sena veckor ibland så sätter jag på tvn, men gissa vad jag kollar på? Jo efter tio med Malou, haha vadå förtida pensionär..

Ni får ha en härlig fredag, ta hand om er Kram Kram, Malin <3


En natt på museumet, haha.

Skönt och lugn dag i skolan, var på armemuseet idag. Och efter vi hängt av sig våra kläder så möts man av skrikande apor, dock inte riktigta! Men gud vad jag fick känsla av att, "tänk om aporna och de andra statyerna skulle börja leva precis som i filmen en natt på musset", vilken fantasi man har ibland..Haha!
Imorgon är det fredag IGEN! Tycker veckorna bara rusar iväg, men det är väl bra för då är det snart sommarlov. Det är väl ca, 12 veckor kvar tror jag vi konstaterade här om dan. :-) Inte dåligt det! Men först ska ju den härliga våren komma, har fått första vårkänslorna och man blir ju så mycket piggare och ALLT ju, sjuk härligt!


Sjukt dålig kvalite på bilden, men kolla vad aporna ser läskiga ut... Och söta Ida i bakrunden.

Här är Ida och jag när vi åt pizza till lunch i måndags, muums vad god den var :-) haha

Kramkram, Malin <3

Kan det vara så här lugnt?

Onsdag och det har vart hur härligt väder som helst idag! Välkommen våren vill jag säga :-) Så skönt när man bara kan ha en väst eller en tunn jacka, mmmm vad jag älskar denna tid! Dessutom är det så lugnt i skolan, har inget mer att göra på hela veckan och knappt veckan där efter. Känns som om det inte kan vara så här lugnt, har jag missat något? Haha. Nu ska jag äta kina mat med pappsen, de är bara vi hemma så vi lyxar till det lite. Ta hand om er... :-) kram Malin

Hej mina vänner!

Lördag och jag har precis ätit en god frukost :-)
Jag ska nu göra min iordning för att åka och in till stan och shoppa, det var ett tag sen, så det ska bli kuligt ju, haha! Får se om jag hinner träna senare när jag kommer hem, det visar sig. Men ha en HÄRLIG lördag, för det tänker jag iallafall ha, det känns som jag är på spåret igen! Kram kram, Malin <3

always


låt mig finnas här för dig när dina steg är för tunga att gå,
när du inte vill möta dagen ensam
och behöver någon som kan visa att du är värdefull för den du är.

för jag finns här för dig då du inte längre tror på dig själv .


<3

Nu är det läggdags!

Har pratat med Parmis precis, mycket trevligt! Men nu ska jag krypa ner i sängen, längtat hela dagen! :-) Jag är helt matt och trött, sömn är de ända som hjälper nu tror jag. Går tidig vecka vilket innebär att jag börjar kl. 9 imorgon, suck! Nä nu ska vi inte vara såna.. Får hoppas jag vaknar på rätt sida imorgonbitti.

Sov gott gullungar, kram kram Malin <3


En sur tisdag för miss Malin.


Som alltid väntar man på att du ska höra av dig utan att jag gör det innan,
Vart tog du vägen som jag lärde känna från första början?
Då var det du som vill mötas, pratas vid, smsa hela tiden.
Men nu? Jaha, vad dum jag är, Det var ju ditt mål som du nyss uppnått!

Jag blir så sur, så här kan det inte vara.. Det ska vara underbart..


God morgon mina vänner!

Fredag idag, är det inte skönt? :-) Tycker det är super skönt även fast jag kanske borde plugga rätt mycket till nästa vecka. Men såna problem brukar jag inte tänka så här på en fredag! Jag börjar kl. 12.35 idag så ska snart hoppa in i duschen och sedan äta lite grann innan jag åker. Jag ska iväg till berga senare ikväll och latja, vi hörs senare!

Kram kram , Malin <3

RSS 2.0