yey!

Hej soliga sommardag! :-D
Hade de mycket trevligt igår, var hos parmis på middag och sen en liten filmkväll. Nu ska jag hoppa in i duschen för att åka och köpa studentpresent till min kusin i Kiruna med min andra kusin, faster och mamma.
Jag vill bara ut i solen!
Hejdå, Kram Malin :-D

Heelgen är här!

Nu är det helg, så skönt. Kommer bli en underbart skön helg tror jag ;-) hihi, vi får se!
Var så trött imorse för jag kom lite sent igår, så försov mig nästan två timmar. Jag möte Ida i stan för att äta lunch och shoppa lite grann :-) En god lunch i kungsträdgården blev det. Så härligt väder! Just nu är det 29 grader i solen, det är inte fel! Vi började skolan lite senare än vanligt just pga att vi redan gjort klart våran film i sv/naturen.
Vad händer ikväll? Ska äta middag med my family. Sen ska jag troligtvis till Parmis på filmkväll :-)

Hoppas ni får en underbar start på helgen! vet ni? Om 2 veckor så har jag fått sommarlov, jag längtar! Kram, Malin <3



01.54

God natt, jag kommer somna så gott.. :-) Kram, Malin

1 april 09.

Du gör mig blind och det enda jag kan och framför allt vill se är du. Du är precis hemkommen från Barcelona då du berättar att du ska jobba utomlands. Jag tänkte att det är inte sant, det kommer aldrig bli av. Men du upprepade det och sa att du blir borta i två månader och att du åker någon dag efter att du kommer hem från Danmark. Du stod och packa din resväska framför mig och jag inser att bara lämnar mig igen om någon timme. I samma stund som du kramade mig hårt förstog jag hur lycklig jag är  och vart med dig. Och hur mycket jag kommer att sakna dig under de två månaderna. Och helt ärligt trodde jag aldrig att det skulle bli så här bra :´)
Tiden på Centralen då jag bara stod mig lutad mot dig med dina omfamnande armar runt mig var precis det jag begärde av dig. Jag kände hur känslosam jag var då, jag ville inte börja gråta. Jag försökte tänka på annat, men det gick inte. Kön blev bara kortare och kortare. Det du säger till mig innan du kliver på bussen till Danmark var "  Malin, jag kommer verkligen att sakna dig och jag vill inget hellre än att vara här med dig. Jag kan inte be att du ska vänta på mig, men jag ber dig bara att inte glömma mig. Du är min älskling". Jag log medans tårarna rann. Ta mig tillbaka till det ögonblicket. Du gör mig stark! Hela vägen hem lyssnade jag på låten vi lyssnade på tillsammans för första gången. Då vi satt nere vid vattnet i stan. Det var härligt väder, första vårsolen och vi hade precis ätit lunch tillsammans.
När jag tänker på dig, på oss och vad vi gjort blir jag så glad. Extremt glad! Då du ringer mig på kvällarna och sjunger i telefon tills jag somnar, då vi bara vill rymma hemifrån mitt inatten för att få hålla om varandra och då du ringde mig kl. 4 på morgonen och berättade att du skrivit en dikt om mig. Jag längtar tills jag får se och höra dig som jag hela tiden hör och ser framför mig, det sitter djupt inne.
Tiden passerar, minnena är kvar. Om jag tänker tillbaka så slår en mening mig, Jag kommer att finnas här när du kommer tillbaka!

<3

Nu man önskar man bara vore där.

 Hej på dig :-)
Sovmorgon, det var super skönt! Med andra ord, en bra start på denna onsdag. I natt drömmde jag att det var julafton och jag och en kompis var i huset i Thailand, och det var massor av människor där, fart och fläckt med andra ord. När jag vaknade ville jag bara dit! Men snart åker jag, 7 juli :-) Saknar det.. Men apropå detta så började jag och Ida drömma oss bort på mattelektionen. Får väl jobba och spara lite så man kasnke kommer iväg någongång efter sommaren :-)
Efter skolan åkte jag och Ida till stan och shoppade lite, jag handlade faktiskt ett par skor, ett par sandaler som är super sköna!


Sakta så närmar sig sommarlovet :-) Jag njuter...
Kram, Malin

Lång tisdag

Hoppas ni haft en bra dag! :-)
Själv har jag haft en väldigt lång dag fast bra såklart! Började med att åka in till stan med mamma där vi åt frukost, mysigt! Sedan träffade jag platschefen på förskolan jag ska sommarjobba på, vilket var kul. Det gick fortare än vad jag trodde så fanns inte så mycket att göra då klockan var strax över 9, inte ens några affärer öppna. Så jag åkte till mormor men lika fort som jag kom så var jag nästan tvungen att åka igen då jag skulle åka och äta lunch med Ida innan skolan :-).
Jag har nu ätit jätte god kinamat och är så mätt och belåten, jag börjar redan bli trött.. haha! Skönt att börja sent imorgon, första sovmorgonen för denna vecka för att jag vart så flitig, hihi!


Mätt?

Ska lägga mig och läsa lite, hoppas jag inte somnar bara!
Kram kram, Malin <3


Måndag

Hej mina vänner! Är de inte härligt väder ute igen?
Måndag och det närmar sig sommarlov :-) Så underbart! Känns verkligen att det inte är mycket kvar nu.
Idag började dagen med idrott, fotboll i Kristineberg. Efter åkte jag och Ida och handlade, pizza och rulltårta och satte oss framför  tvn och kollade på Extreme Home Makeover som vi fastnade framför.. Såklart, som pricken över i så somnade vi en timme, det var inte alls fel ;-)
Jag har precis kommit hem från stan där mamma och Jess. skulle köpa skor, själv hittade jag ingenting förutom ett cover stick.

 
Ida framför Extreme Home makeover

Nu kom mamma in med en påsebilar, vad är detta för onyttig dag? :-)
Kram, Malin <3


Pinsamt värre..

Nu sitter jag och lipar åt något som egentligen är sån otroligt underbar känsla. Så barnslig man är ibland.. Fy
Kanske är lite trött, vad tror ni?
Godnatt världen, Malin <3





Tränat

Har vart och tränat i 1,5 timme. Det var skönt, precis vad jag behövde kände jag! Mycket piggare nu. Dags att göra sig iordning för middag med massa goda grejer! Eller det ryktas om det  iallafall ;-)

Kram, Malin




Underbart med lördag!

Härligt att vakna med tanken av att det bara är lördag idag :-) Har ätit god frukost och snart ska jag hoppa in i duschen för att hitta på något. Kanske.. hehe.
Går var jag över hos Parmis. Vi kollade på tv, snackade skit åt godis och gjorde massa konstigheter, allt är som vanligt med andra ord, haha! Parmis kanske lägger ut lite bilder om ni har tur ;-)

Det är lite lockande att ta nya SOLOtidningen och gå och lägga sig i sängen och läsa lite.. :-) hehe! Ha en härlig dag, Kram Malin <3






Yo!

Det känns verkligen som söndag idag, men det är ju fredag! :-) Jätte skönt!
Var vid kristinebergsklipporna med några i klassen igår, trevligt men lite kallt i slutet. Otur att jag hade allting med mig förutom ett duntäcke, haha! Hoppas ni hade en fin kväll igår.
Jag har precis ätit lunch och jag ska nu göra mig i ordning. Snart kommer mamma och pappa hem också. Då blir allt som vanligt igen, hehe.
Kram Kram, Malin <3




Glöm inte, det enda som växer och du får mer av när du slösar med den är, KÄRLEKEN!


Finito!!

Långhelgen kan nu börja för min del. Allt som har med skolan är avklarat och nu njuter jag :-) Jag är väldigt trött för att ändå ha sovit länge i natt så blir nog en tidig och lugn kväll för min del. Är för tillfället ensam hemma och tror jag ska lägga mig uppe i soffan och kolla på någon bra film. Troligtvis somnar jag där, haha!
Imorgon åker föräldrarna till Helsingland då jag och Jessica är ensam hemma, skönt ibland :-) Troligtvis så ska jag iväg med några i klassen och grilla i Kristineberg.

Ner och handla något för att ladda upp inför min super start på denna långhelg, hoppas du också får en skön start! Kram, Malin.




Nu blev det full rulle på mig minsann.

Ojoj, vad stressigt det känns som det blev med alla uppgifter jag ska göra till imorgon. En är nu avklarad men har nu den jobbiga, tråkiga, långa och den oförstådda uppigiften i naturen.. Jag ska skriva en exkusion! :-O Suck och yttligare suck..
Äh men trots det så är det ju faktiskt ledigt snart, sista dan imorgon innan lååånghelgen. Underbart!
Sitter nu med fötterna på skrivbordet och lyssnar på en underbart härlig låt. Jag drömmer mig bort..

Back to reality :-) Kram, Malin


Vart har solen tagit vägen?

Var bara i skolan för att göra matte natonella i 2 timmar och sen slutade vi, skönt! :-)
Jag ska nu åka in till stan och fika och snacka lite skit, haha! Tråkigt att det inte är så bra väder här i Stockholm.. Men är lika glad för det!

Äta lite sen mot stan, Puss på er! Malin<3

"I wanna forgive you.....and I wanna forget you!"

Jag har tappat rösten! Det är hur jobbigt som helst, och jag låter som ett mongo!
Eftersom att jag tappar rösten rätt så ofta (det brukar komma i samband med förkylningar) så har jag kommit på att jag låter exakt som Lauren Conrad (LC) i The Hills när jag tappar rösten! Det är helt sjukt hur mkt det liknar!

Aaanyways..på onsdag ska jag på bio och kolla på Hannah Montana The Movie! Gud vad jag har längtat till att få se den och nu äntligen! Folk tycker att jag är barnslig för att jag gillar Hannah Montana, men jag förstår inte vad folk har emot det? Det är ju hur kul som helst. Och jag förstår verkligen inte vad de har emot hela disney channel och alla dess skådespelare som typ Miley cyrus och demi Lovato och nu senast Jonas brothers. De är nog bara för fega för att erkänna att de faktiskt innerst inne gillar de :P
Det ska iaf bli jättekul! Och på tal om Jonas Brothers, så kan jag säga att deras nya album kommer ut 15 juni, missa INTE det!

haha, det var nog allt från mig så länge, PUSSS <3


Ny dag, nya tag :-) Låter väl bra?

Det är kort skolvecka, väldigt skönt :-) Får se vad jag hittar på de röda dagarna, torsdag och fredag.
Väldigt lugn dag, god lunch och idrott som sista lektion då vi spelade tag rugby, haha. Det var rätt kul..  :-) Jessica och jag har gjort jätte god mat till middag faktiskt, då föräldrarna är borta. Gissa vart? Derbyt såklart.. haha.
Gissa vad? Jo yttligare en skada i familjen. Pappa har spelat fotbollsmatch idag och har fått en sträckning i bakre lår, haltandes precis som Jessica.. Inte bra inte bra!
Det är massvis med trafik utanför fönstret och oj vilken kaos det kommer bli ikväll säger jag bara. just pga. matchen.

Funderar på att ta en promenad nu. Kram på er, Malin!
Glöm inte, det enda som växer och du får mer av när du slösar med den är, KÄRLEKEN!

Hoppas ni får en härlig avslutning på helgen!

Helgen lider mot sitt slut. Det är söndag, fast en ganska mysig en tycker jag :-) Det är fint väder och jag har ätit jätte god frukost med mamma som sällskap.

Dags att röra på sig, har fastnat framför Talang 09. Men glöm inte att, det enda som växer och du får mer av när du slösar med den är, KÄRLEKEN!
Hoppas ni får en härlig avslutning på denna helg. Kram på er, Malin!

"Wanna be on top?"

YO!
Har bestämt mig för att skriva mitt årliga inlägg nu när jag inte har nåt bättre för mig^^. Höhö, sitter hemma och är sjuk och mår bajs :( ..men annars är allt bra.

Idag har det inte hänt något speciellt alls, har varit hemma och pluggat lite fysik. Men i torsdags däremot, så var det Norras Modevisning! Jag var ju såklart på plats och jobbade både backstage och gick modell för två plagg. Kul var det i alla fall! Fan att jag är kort, skulle blivit modell på heltid annars! :P hahah











Hell Yeeaah!! Top model '09 in da' building! HAHA // Parmis <3


22.21


Jag har vart i stan och promenerat och ätit god lunch. Så jag höll inte mitt löfte om att jag inte skulle åka dit, men bättre lycka nästa helg :-) Sen har jag vart hos min gulliga mormor och hälsat på. Det har vart så härligt väder idag!
Sitter nu och kollar på Melodifestivalen som alla andra Svenssons, haha!
Fort. trevlig kväll på er, Kram Malin

Lördags morgon hos oss ..

Ja det märks att det är lördags morgon hos oss iallafall. Pappa spelar tvärflöjt som aldrig förr och jag och Syster Jessica sitter på varsina rum och spelar våran musik och mamma får bara gilla läget med allt och alla oljud..
Då är frågan, vad ska man göra en dag som denna? De blir ett mysterium att lösa.. Men ut ska man ta sig eftersom det är så fint väder :-)

Parmis stackarn ligger hemma sjuk, så krya på dig vännen! Ha en super dag, kram kram Malin!

Trevlig helg!

Efter skolan åkte jag och mamma iväg för att handla. Hon är hemma som min syster Jessicas assistent nu när hon är skaddad, haha! Vi handlade lite allt möjligt inför helgen!
Jag har precis gjort klart marängerna som jag ska ha till efterrätten jag ska göra ikväll hihi! Ni får veta vad det är senare ;-). Jag har inte alls några planer för ikväll, utan tänkte mer bara ta det lugnt hemma och slappa. Fast man vet aldrig vad som händer här i Solna!

Jag har lovat mig själv att jag inte ska till något köpcentrum eller åka till stan denna helg, vi får se om det går ;-) Kram och trevlig helg på er, Malin!

ps. Jag saknar dig! ds.


Sov morgon, skola och träning

Mmh, vilken skön dag, jag har njutit riktigt :-) Sov morgon började dagen med, kan den börja bättre då?
Jag kommer precis från gymmet och nu väntar middagen, jag känner lukten av mat! Vi hörs lite senare, Kram kram Malin.

Vilken dag ..

Dagen har vart annorlunda om man säger så.. Nationella i matte gick väl inte lika bra som jag hoppats på, men vad ska man göra åt det? Man kan inte göra mer än sitt bästa!
Innan jag skulle åka till skolan fick jag ett samtal från mamma då Jessica, min syster hade åkt akut till Karolinska för att hennes höft hade åkt ur led och någon stor sträkning. Var inge kul att höra.. Så nu blir hon liggandes ett tag, stackarn. Jag lider med dig!
Jag börjar faktikst 14.10 imorgon då jag bara har en redovisning i historian. Känns skönt men lite onödigt :-) hehe.

Nu får jag säga god natt världen. Kram Kram, Malin!

Så nervös!

Har nationella i matte idag och det är den enda lektionen vi har också, skönt de! Men jag är såå nervös. Jag har inte ens öppnat matteboken för att försökt plugga... Detta kommer inte sluta bra tror jag, hehe. Fan vad jag ångrar att jag inte pluggat nu, shit alltså!

Njut ni som inte har nationella säger jag bara! Ha en underbar dag, kram kram Malin!

11 maj

Måndag och dagen har gått fort, som de flesta dagarna. Vaknade extra pigg och glad vid 7 tiden då jag redan låg i sängen och sov vid halv elva tiden. Jag blev kliad på ryggen, vem somnar inte gott då? :-)
Har lite mer i skolan denna vecka än vad jag haft på ett tag, lite nervöst.. Speciellt inför matte nationella på onsdag.
Jag sitter nu och kollar spårlöst som alltid är såå sorgligt att kolla på, men snart börjar ballar av stål som man kan skratta åt tills man får ont i magen ibland alltså, haha! ;-)
Juste! Igår när jag var i Täby centrum för att shoppa en bikini, men såklart blev det lite mer än så, haha.. Men aja, gissa vem jag såg? Jo, Fredrik Reinfeldt inne på affären Glitter med sin fru! De ni ;-) Men shit vad han såg uttråkad ut!

Kvällsfika nu kanske? :-) Kram Kram, Malin

-

Det är inte okej det du gör eller säger, jag måste våga sätta ned min fot ... Malin

:-)

Imorgon är det freedag, woho vad jag längtar! Kram, Malin

Happy day! Varför inte varje dag?

Idag när man kom innanför dörrarna i skolan var det fullt av balonger och cerpentiner, tänkte vad är detta nu då. Men då hade vi happy day på skolan då man skulle vara klädd färgglad och bara var super glad. Och gissa vad vi fick för det? ;-) Frukt, haha! Nä det är inte dåligt det Det berde vara varje dag tycker jag!
Annars är det bra idag med mig, vart väldigt nervös men äntligen är allt avklarat och jag kan nu slappna av, pustpust! som igår så somnade jag till för att jag var så trött, men dock inte lika länge. Måste ändra på mina rutiner nu tror jag, haha!

Jag borde kanske börja förbereda mig för en redovisning nästa vecka? Hm, äh de är ju till nästa torsdag! ;-) Kram på er, Malin



Happy day!

Jag lyckas alltid!

God morgon tänkte jag säga. Jag har vart så trött och somnade därför i 4 timmar, skönt var det men frågan är den om jag kommer kunna sova ikväll? Äh, det visar sig :-) Nu är jag pigg efter sömn och fått i mig lite mat.
Skolandagen var hur kort som helst, gick bara till 11.10 så åkte hem och åt lite lunch och kollade på film upp i soffan :-) Inte ofta man hinner göra sånt på vardagen inte, men det är klart att man ska ha lite vardagslyx ;-) Ja de är lite lyx för mig!

Det ska bli bättre väder i slutet på veckan, håll ut :-) Ta hand om er, Kram Malin.

Karlberg.. Vilka flashbacks jag får.

Måndag och jag har gått heldag i skolan.. Precis som vanligt alltså, haha! Kändes lite konstigt att komma tillbaka efter att ha vart borta från skolan i nästan en veckan, men kändes bra :-) På idrotten var vi i karlberg och körde den tuffa militärhinderbanan + att vi sprang innan det, jag är död! haha,Nej men inte riktigt då men, jobbigt var det iallafall! Måste säga att man får riktigt härliga flashbacks där ifrån när man gick i min gamla skola Tallbacka då vi skulle springa 1 mil en gång per år som kallades tallunken ;-) Det var ett helvete och bara så tråkigt men nu saknar man ju det helt plötsligt..
Har hjälpt till med att hämta fyra stolar vi beställt som nu kommit till vårt barbord i köket. Alltid kul att byta ut till lite nytt :-)

Hoppas ni haft en härlig dag även fast det inte vart toppen väder, men nu spricker det upp lite här ser jag, skönt! Kram kram, Malin!


"Sprid kärlek..."

Jag vill vara som du! Du är så häftig, du bryr dig om varenda människa och jag får mig att känna mig så speciell och  värdefull när man är med dig. Till och med när man bara pratar med dig på telefon. Jag gör vissa saker som jag inte borde göra ibland, men ringer man till dig känns allting såå bra. Man känner sig inte som en idiot som gjort bort sig eller bara helt värdelös. Utan allt löser sig då du bara sprider kärlek. Kärlek läker alla såren :-)

Sprid kärlek som du alltid säger, mmh! Jag ska bli som du därför börjar jag här och nu. Kramar på er, Malin :-)

Good morning sunshines!

Jag vaknade ganska sent och nu sitter jag fast vid datan, otroligt eller hur? :-D
Mamma står och dansar som jag vet inte vad och är bara hur glad som helst och säger att vi ska iväg och köpa träningskläder, så de är väl bara att följa med antar jag, haha ;-) Men seriöst, vad har hon ätit för dunder frukost?! En sak jag funderat på ett jäkligt bra tag, alltså ingenting som har med det här att göra men. Varför blir jag ALLTID super kissnödig när jag ska leka kurragömma? De är sjukt, leker ju inte de så ofta längre då men. Någon annan som har samma problem som mig kanske? :-)

Nä nu är de nog dags och röra på sig om man ska med och köpa träningskläder med den dansande mamman i detta hus, haha! Puss på er, Malin

frisk, härligt väder och härligt sällskap!

Lördag som bär mot sitt slut. När jag vaknade imorse kändes det som om att det var söndag, en positiv överraskning i början på dagen! ;-)
Jag är nu helt frisk men iallafall, jag sov ganska länge efter att vart uppe hela valborg. Var till och börja med Parmis och Jasmin men sen träffade jag Edik och Fredrik, då vi åkte hem till mig och spelade biljard, pratade och hade de super trevligt (till en början) haha! Måste påstå att de blev jobbiga där vid 7 på morgonen, haha ;-) Nä men det var mycket trevlig kväll, tack till er :-)
Vart var jag.. Jo jag sov länge och sedan åkte jag och mamma till NK för att hon skulle shoppa lite. Men såklart satt vi ute i de härliga vädret också och åt en god lunch på Stureplan. Riktig mysig dag med mamma! :-)
Jag är precis hemkommen från Sollentuna, åkte dit till min söta kompis hanna och hennes mamma som ville bjuda på middag. Vi åt gott och kollade såklart på robinson, alltid lika trevligt.

Kram kram, Malin.

RSS 2.0