19.00 här!

Jag har precis duschat och gjort mig klar inför kvällen. Det har vart lite mulet idag men ändå har jag bränt mig, haha! Sitter nu på altan och väntar på att de andra ska bli klara så vi kan åka in till stan. Jag är super hungrig! Idag ska vi faktiskt gå på restaurangen lasses som alla svenskar kallar det här. En super restaurang med svensk mat ;-) För ibland kan man ju tröttna lite på thaimat när man är här så länge.

Men nåväl, dags att spruta myggspray på sig innan man får för många myggbett! Puss på er, och drunkna inte hemma av regnet!

Hälsningar från Baan Fanny i Thailand

Hej, känns som en evighet sedan jag skrev. Det kanske det var också. Jag är nu i Thailand iallafall och vart sen i onsdags. Det är jätte varmt och fuktigt, men jag gillart ;-)
Har precis kommit hem från stranden, då vi var tvungna att åka hem för att det började regna. Annars har det var super kvaft och ingen vind alls idag. Sitter nu i vårt rum där det är så svalt och skönt, inte fel det. Klockan är nu 16.40 och jag ska gå ner till poolen och ta ett sista dopp innan jag ska göra mig iordning för middag i stan.

Kramkram, Malin :-)


RSS 2.0