Home!

Nu är jag hemma, eller vart hemma sedan lunch i och för sig. :-)
Det var vart jätte mysigt i Rom, det var som jag hade trott. Haft jätte tur med vädret, 15 grader och sol, helt perfa med andra ord! Ditresan var ganska tuff, gick upp kl 03.15 för att åka till skavsta och åka därifrån men det gick, haha! Ja ni.. Vad har vi gjort? Vi har vandrat runt i Rom och gått och gått och gått, herregud vad vi gått. Vi har dels kollat på colosseum, spanska trappan, fontana di trevi, sixtinska kapellet, forum och st. peterkyrkan. De var väl inte allt heller tror jag, men mycket har vi fått sett iallafall.

 
Colosseum

slängde såklart i ett mynt i Fontana di trevi :-D

Jag och guiden till höger som vi hade i några timmar.

maaat!

Nu ska jag snart äta lite tacos och sen gå över till min efterlängtade parmis, ha en super kväll!
Kram kram Malin <3

:'(

Nu har malin åkt till Rom, buhu...hon skulle hoppat förbi mig en snabbis igår kväll men sen kom hon ju på att hon inte hade packat så sär som hon är! Men aja...vi får ses på lördag kväll istället ;D

Förövrigt så har jag precis vaknat och ätit frukost och ska nu bege mig till det fruktade gymmet! Känns som att jag vill banga, men vad gör man inte för beach '09, haha! ;D
Senare ska jag försöka göra klart en biologibok ;( ...och sen på kvällen får vi se vad jag hittar på för roligt!

lite random bilder från lovet! ;D







PUSS PÅ ER!! // Parmis

Oscarsgalan :D

Någon som ska försöka vara upp och kolla på oscarsgalan inatt? insläppet på röda mattan börjar 23.55 och sen håller det på till senare än 3. Jag är överlycklig! Det är ju lov :-) så skönt! På onsdag åker jag till Rom och blir kvar där till lördag eftermiddag, ska bli riktigt kul!
Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med oscarsgalan  och chips, mums! :-)

Kramkram Malin!

lördag! tjoho, eller vad säger ni?

Det är lördag och det känns verkligen att lovet har börjat. Jag har vart så spänd hela veckan och nu när jag verkligen kan slappna av känner jag att spänningarna kommer, speciellt i huvudet. Men ska iväg och träna lite lugnt :-)

Vi hörs senare, kram kram Malin <3

snart skola med huvudvärk

Hej allihopa! Jag har precis fönat mitt hår och jag typ svettas ihjäl.. Igår kväll mådde jag inte alls bra. Jag hade sån frossa så var tvungen att ta en lång varm dusch och dessutom jätte ont i mitt huvud. Jag har fortfarande ont i huvudet men det går nog över lite snart för jag tagit en alvedon. Det är ju bara 2 dagar kvar i skolan nu så de är bara att kämpa på!
Ska göra iordning det sista innan jag åker till skolan, hörs! Kramkram Malin<3


17 feb.

Sitter och äter hallonkräm i min ensamhet på mitt rum med tvn på slagen. Är ganska trött och snart är det dags för mig att krypa ner i min säng, längtar haha :-) Börjar klockan 12.30 imorgon så får sova ut riktigt ordentligt också, verklige jätte skönt! Så skönt att dagarna börja kännas lite längre för att det blir ljusare och ljusar, snart är det vååår tjohoo! Nu ska jag borsta mina gaddar och krypa ner i sängen :-)

Kramkram Malin :-) !



Söndag

Söndag idag och jag är ganska så trött. Igår var det alla hjärtansdag och min dag var helt perfekt :-) Hade ni en underbar dag? Jag har funderat på en sak. Varför är det inte alla hjärtansdag varje dag? Ska man inte visa vänner och familj hur mycket man älskar de varje dag? Att leva dagen som om den vore den sista och verkligen precis säga hur man känner för någon, för en dag kan det vara försent. De har jag bestämmt mig för att tänka på :-)
Nu är det beck mina vänner

Kramkram Malin


fredag den 13 :o

Idag är det fredag den 13, haft någon otur idag? Det har inte jag haft, eller jo fan! Jag vaknade med att ha jätte ont i halsen och nu på eftermiddagen har jag haft lite ont i huvudet sen jag kom hem från skolan, inte kul alls.. Hoppas verkligen att det blir bättre till imorn, för har inte tid med att bli sjuk nu känns det som. Nåväl ska jag inte göra någonting ikväll, bara vara hemma och kyrera mig framför tvn med mitt täcke :-) Kom hem från mormor nyss, vi fikade och hade det mys! Nu när jag kom hem var musiken på hög volym, mitt rum var ny städat och det stod en ros på mitt nattbord från pappa, då blev jag glad! Tänk vad små saker kan göra nytta :-)

Snart ropas det för middag, trevlig helg !
Kram Malin

Zzz, kommer inte kunna sova ikväll haha

God morgon tänkte jag säga, haha!  Dagen har vart så grymt kort. Var hos tandläkaren tidigt imorse sen när jag kom till skolan så hade vi bara naturkunskap, och då hade vi prov. Så när man var klar fick man åka hem :-) Efter att jag kommit hem var jag nere och köpte dumleklubbor, åh gud så gott det var och ÄR :-o haha! Gick och la mig upp i soffan med täcket och satte på en film, men gud så trött jag var så somnade och VIPS var filmen helt plötsligt slut. Skönt var det iallafall..

Nej nu ska jag kolla in mina favoritbloggar, ha det super! Just har ni lagt märket till att det är så otroligt mycket ljusar ute nu? Det är ju helt .. underbart ju! :-D Kramar på er, Malin<3

God afton ;)

Har precis blivit klar med engelskan! Hade massor med glosor i läxa, men nu är det över ;)
Konstigaste saken hände idag! Jag är en sån som ALDRIG är nervös inför ett prov, jag verkligen bryr mig inte, det får liksom gå som det går för jag har ju ändå gjort mitt bästa.
Men idag var raka motsatsen..! Började skolan halv ett idag, eftersom att de två första lektionerna var inställda, så skulle ha fått en skön och fin sovmorgon! Men sen hade vi spanska-prov idag också. Klockan halv 8 på morgonen vaknade jag ur en dröm och var helt förtvivlad! Jag hade drömt om att jag skulle göra provet men att jag inte hade pluggat! Jag rusade upp ur sängen helt stressad och hämtade min spanskabok och satte igång att plugga. Medans jag satt där och gick igenom allt, märkte jag att jag faktist visst kan allt! Men jag hade fortfarande den där äckliga känslan, när det känns som att man är helt tom i huvudet. Det kändes som att jag inte kunde ett piss!
Men att jag kunde allt i boken gjorde mig inte mindre förtvivlad och stressad, utan hela dagen gick jag runt och var helt borta...jag fattade knappt hur dagen passerade förän efter jag gjorde provet. Som btw gick MYCKET bättre än förväntat! ;D

Haha, och det här var min fuckade dag...juste btw, ni måste kolla in det här klippet!
http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&feature=related

PUSS PÅ ER!! <3 // Parmis


åhh, tänk om det var sommar nu!

morfar, kan jag ringa dig nu?

Fortfarande ligger ditt nummer inlagt i min mobiltelefon, för jag vägrar att ta bort det! 
-Jag saknar dig så otrolig mycket morfar och har så mycket jag behöver få sagt, för jag hann aldrig säga det.

Kram Malin <3


kvällsbio

Bio med Parmis ikväll, mysigt va? :-) Kom nyss hem, har vart  och tränat, det var verkligen jätte skönt så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, parmis släpper inte in mig om jag inte är där 19.15 + att jag ska äta middag, nu blir jag stressad.. Nädå.

Men ha en lysande lördagskväll gullungar, pussar Malin<3

sån otur

Jag som trodde att jag skulle få träffa min parmis imorgon och gå på bio, men kom på, så glömsk som jag är att jag ska åka till ett par kompisar i sollentuna, som vart planerat i någon vecka. Och inte kan vi ses ihelgen, buuhu på det! -Jag saknar dig min vän.. :-)
God natt, Malin<3


bara att njuta!

Det jobbigaste denna vecka är  nu över, så  jag njuter bara av veckan som är kvar .. Super skönt :-) Det var det enda jag ville säga förtillfället!

Kramar Malin<33

WAAAZZZAAAAAAAAAAAP?!

Hihi, jag mår bra igen!! ;D;D;D;D
Skulle egentligen ha badat på Eriksdalsbadet i morgon på idrottsdagen, men får inte d.. =( ..jag älskar ju att bada, så nu är jag lite halvt deprimerad...

Mamma åkte btw till New York i helgen ( UTAN MIG?! :'( ) men hon är fölåten nu eftersom att hon har köpt skor till mig ;D;D haha, Tack Mamma!!! ;D  ska sätta ut bilder...det är ett par vanliga Converse, orginal i vit färg och sen ett par vinter stövlar från sketchers!!  ;D Jag älskar skor..kan aldrig liksom få nog! I somras när vi åkte hem från usa hade jag "råkat" köpa 7 par skor!! Haha, men fina, det var de i alla fall! 



hihi, här är mina fiinfina skor ;D

aja, nog om det..
..Idag har jag pluggat spanska och kemi och fysik. Spanska-pluggandet gick väldigt bra faktiskt, funderar på att köra ett sånt där utbytesår och flytta till spanien! Hur skönt skulle inte det vara liksom?!
Kemin gick sådär, fan vad jag ogillar det ämnet! Fattar ingenting om det där med atomer och molekyler.. :(
Och fysiken gick faktiskt otroligt bra! Jag fattade det mesta om det här med Newtons lagar!

Hihi, grejer rullar på som det ska, det går bra nu (8) .. :P 
Känner faktiskt att jag har ett sånt där flyt som man har i skolan ibland..allt går som det ska. Men samtidigt kan jag föreställa mig att det här bara är "lugnet före stormen". För under de två närmsta veckorna kommer jag att ha 3 prov och minst 2 inlämningar, hmm jobbigt :/

aja, allt från mig// Parmis <3

BLÄ!

Hejsan världen! ;D

Har inte skrivit på ett tag och gissa varför....jag fick influensa, IGEN!! Som en snubbe i skolan sa: Hur fan lyckas man?!
Mådde i alla fall skit och hade 40 graders feber, men nu går jag på antibiotika och idag va första dagen då jag inte hade någon feber mer! ;D;D Och just när jag tror att jag mår rätt så bra, så hade jag tydligen ätit nåt skit..så jag spenderade dagen genom att spy! Blev rädd i början och trodde att det var kräksjuka eller nåt...men det var det inte (tack gode gud!)SKITÄCKLIGT!!!
Och jag har kommit fram till en sak, nån försöker straffa mig! Typ bad karma eller nåt!! Jag har säkert vart jättetaskig mot nån och nu kommer det tillbaka!! FAN!! Funderar på att göra en sån där lista som på "My name is Earl!"
Haha, eller så är det något allvarligt fel på mitt immunförsvar! hmm...

Allt detta har i alla fall lett till att jag har 31 timmars frånvaro på en termin som bara pågått i 3 veckor! :O Helt otroligt och hemskt! Det kan man jämföra med de 3 timmarna som jag hade på hela förra terminen..;P

Anyways....Jag saknar fan Malin...har inte träffat henne sen nyår!!! (gissa varför!) Asså det första jag tänker göra när jag får gå ut igen är att springa och plinga på hemma hos henne, vare sig hon vill det eller inte!

// Parmis <3


haha, cp-bild från idre...de flesta bilderna såg ut så här.. ;D

sööndag.

söndag och jag vaknade tidigt fast jag gick och la mig vid halv fem ca. Sitter nu och pluggar lite på antiken Grekland och Rom, har nämligen prov på tisdag. De luktar så gott här hemma, mamma står och bakar bröd. Är inte nybakt bröd det godaste som finns? :-)

Hörs  kramar Malin

Nattugglan

Det ringer massa människor till mig hela tiden, precis innan när jag hinner somna ringer det om och om igen.. :-P Så nu ska jag testa somna om för hundrade gången, haha. Men i för sig, jag är ju inte så trött nu..

Godanatt då, Malin

RSS 2.0