vilken mardröm

Hej mina damer och herrar, hoppas att allt är bra med er trots att det är mörkt och dystert väder. Idag vaknade jag ovanligt tidig faktiskt, klockan 10 och det är inte likt mig när jag får sova hur länge jag vill. Iför sig drömde jag att de hade hängt ut mina kläder jag hängt  undan i en affär och att de inte gick att få tag på likadana igen, typ att storleken var slut. Det kan ju berot på det, haha herregud! Så jag var rapp på att klä på mig snabbt och ner till solna centrum och köpa dessa förbaskade kläder som förstörde min skönhetssömn, haha nädå ;-)
Efter det åkte jag och tränade på sats i stadshagen, mycket folk var det där iallafall. När jag satt vid en maskin och tränade benen så hörde jag ett duns, då var de en man i 50 års åldern som hade ramlat på rullbandet. alltså de såg så roligt ut, ni anar inte! Stackarn...
Har precis duschat, ååh så skönt det var!

Ha det great, Kramar Malin

veckan har gått fort.. för fort

 Fredag, så skönt! Men denna helg måste jag plugga, för har prov på tisdag i historia, jobbigt värre.. Tycker veckan gått så fort så jag knappt hunnit plugga,haha. Har vart hemma sen klockan 12, var helt slut när jag kom hem så somnade på soffan med datan i knät. Men sen plingade de på dörren och då var det dags att vakna till :-) Har precis kollat på One tree hill och känner mig hungrig så ska ner och ta något att äta, för middagen lär bli ganska så sent.  Vad ska jag göra ikväll? Ja ni mycket bra fråga faktiskt, hade planer som nu har blivit ändrade.. Lite tråkigt. Igår köpte jag föresten två stycken nya byxor som jag är helnöjd med ;-) Nu hurrar magen, ha en underbaaar fredagskväll mina vänner

kramar Malin

:-)

Det börjar bli ganska mycket att göra i skolan nu som skall vara klart nästa vecka, men lika glad är jag ändå :-) haha! Tycker att dagen bara runnit förbi, den har gått jätte fort. Har inte gjort något speciellt utan bara vart i skolan och sen ätit lunch med Michelle på en china resturang, mys! Tyvärr var inte Ida med.. Hon var hemma med feber idag, krya på dig säger jag!
Hela den här veckan har sagt till mig själv, ikväll ska jag lägga mig i tid så jag inte är så trött på morgonen. Tror ni det har blivit av? NEJ, blir tokig, haha! Det är alltid någonting som gör att man stannar upp för länge. Suck nåväl de ska jag ta tag i ikväll, får väl se hur det går.. Hörs, kramisar Malin<3




tröttis idag

Har åkt skridskor med på idrotten idag i kungsträdgården, fick så ont i fötterna men nu är de bättre för er som vill veta :-) haha!
Gick och la mig ganska så sent igår, eller med andra ord.. för sent för mig för att jag ska orka med skoldagen, så har vart ganska så trött under dagen. Så ska snart göra mig i ordning och lägga mig i min säng för börjar 8.00 imorn, men iförsig så slutar jag 11.10, så skönt! Men då ska jag iväg och träna.


Var bara tvungen att lägga ut denna bild, den får mig att garva ihjäl! Förlåt Ida och Therese :o

Go' natt mina vänner, Kramisar Malin

JAG ÄR FRISK!!

It's a miracle!!! Det är typ första gången på över en månad då jag känner mig helt frisk!! YES!! ;D

Och remember "the list" d här e typ vad jag har hunnit med...resten får jag göra typ i helgen:

  • Läsa i Biologi-boken
  • Läsa i Historie-boken
  • Läsa ut en bok som vi fått från Svensakn, den heter "Never let me go" (började igår)
  • Läsa och försöka lära mig om "Newtons Lagar" i Fysik-boken
  • Skriva Fysik-labbrapport
  • Skriva desposition och inledning till Svenska-argumentations uppsatsen, min ska handla om genteknik! (som man skulle gjort i skolan egentligen)
  • Plugga lite spanska, läsa kapitlen som jag har missat (tror vi har prov snart)
  • Och sist men LÅÅÅÅÅÅNGT ifrån minst, plugga matte! (Ligger så långt efter i det att jag mår illa när nån bara nämner det ämnet!)

  • Har bara 4 saker kvar, WOHOO! Spanskan och fysiken ska jag göra imorrn, vilket kommer leda till att jag bara kommer ha 2 saker kvar! Framsteg säger jag bara, håller på att ta igen skiten jag inte gjort ;P

    Haha, idag har jag förövrigt bara pluggat och förberett olika saker. Men en nyhet som jag kom på att jag skulle börja göra igen är att dansa! Och då kan man tänka sig att det är nån sån där vanlig dans som alla gör, men det är nämnligen magdans som jag tror jag ska börja på, på tisdag! Jag har hållt på med det tidigare och det är verkligen jättekul! Och plötsligt idag fick jag största suget att börja igen, så jag tror jag ska göra det!

    Haha, men nu ska jag sova..börjar 8.30 imorrn och slutar 17.10, hemsk dag med andra ord och jag behöver min skönhetssömn! GOODNIGHT, SLEEP TIGHT; WAKE UP; FIT FOR FIGHT! <3<3<3<3<3 // Parmis ;D


    haha, random bild på mig och malin från i somras! ;D

    Rrrregnig söndag kan man väl säga

    Hallå bloggen som stina lee brukar säga, haha!
    Söndag och vädret är inte på topp om man säger så.. Känner heller inte för att göra något speciellt idag heller. Senare kommer några från släkten hit på middag för att jag fyllt år, blir mysigt :-)
    Pappa har som ett löfte att kunna spela mio min min på tvärflöjt tills han fyller år i april. Så det övas förfullt där uppe och vi här hemma blir bara mer och mer förbannade på honom för att de låter så mycket, haha! Någon jag kan bo hos?
    Lovad att lägga upp lite bilder från konserten så här kommer de!





    Hoppas ni får en uunderbar dag. Ta hand om er Kramisar, Malin.



    fredag och lördag, myys!

    Tack så mycket för att du ängnade  tid åt att skriva ett litet inlätt till mig på min födelsedag :-) men dock jätte ful bild..

    Gårdagen var jätte lyckad, vaknade av att familjen kom och sjöng för mig och sen åt vi frukost och jag öppnade alla fina paket. Super nöjd! Senare kl 12.30 var det skola. Och sen det bästa av allt Chris brown konserten senare på kvällen med Ida! Innan det köpte Ida skor och sen var vi och åt middag, det var muumsigt värre! Konserten var över förväntan, den var verkligen så bra. Kan lägga upp någon bild lite senare! Så med andra ord var min födelsedag super lyckad :-)
    Idag har jag inte alls gjort mycket, vaknade sen och därefter gjorde jag mig iordning  för att åka o handla mat och byta underkläderna jag fick av min syster. Jag har banemig inga planer för ikväll.. mycket tråkigt! Så nu ska jag lägga mig och läsa den nya SOLO tidningen! Puss på er, Malin


    WOOHOOO!!

    GGGGGRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS MALIN!!!! PÅ DIN 17ÅRS DAG!!! ;D;D;D NU ÄR DU JÄVLIGT GAMMAL!!
    Hehe, hoppas du har det BÄST på din dag! och bättre än bäst ikväll på Chris Brown konserten!! PUSS PÅ DIG!!!!! <3<3<3


    mkt att säga, haha

    För det första måste jag bara säga att min <3 KÄRA MALIN <3 fyller 17 imorrn!! GRATTIS I FÖRSKOTT!!! Nu blir hon en stor flicka! Och det är bara ett år kvar till 18, och det betyder FREEDOM! Anyways, får gratta henne mer imorrn, då det actually happens!

    För det andra tycker jag att hon är jävligt dålig på att uppdatera den här bloggen lr vad säger ni? Herregud Malin, måste ju veta vad du har för dig när jag ligger hemma och är sjuk som fan! Men däremot tyckte jag hon gjorde världens gulligaste sak igår! jag vaknade typ på eftermiddagen och skulle till köket och märkte att d låg ett kuvert på dörrmattan, Jag tog upp det och såg att det stog: Till Parmis, på den! När jag öppnar är det ett krya på dig-kort och några praliner i! Haha, blev fan skitglad!! <3<3<3<3 Gullipull <3<3 ;D TACK ÄLSKLING!

    Och på tal om sjukdomar kommer vi in på min tredje punkt! Innan Idre-resan/influensan vägde jag 52-53 kilo, men när jag vägde mig imorse vägde jag 49!! :O:O 49 fucking kilo! Jag känner mig som största anorexi-barnet, och grejen är att det syns verkligen att jag blivit smalare! Det var därför jag ens vägde mig imorse för jag vaknade och kollade på mina ben och tänkte, "fan vad smala de ser ut att vara!"  Och min mage har också åkt in skitmycket, iförsig så är det ju ganska skönt och bra, men det ska den göra med träning, inte att jag går ner i vikt!
    Men jag har en lösning..... Jag måste dra till donken och proppa i mig lite plus-menyer!!!

    Och nu så har vi kommit till min fjärde och sista punkt i detta inlägg. Jag har varit hemma från skolan i c:a 3 dagar, vet ni hur efter jag ligger?!?!

    Saker jag måste göra idag om jag inte vill gå under! :

    • Läsa i Biologi-boken
    • Läsa i Historie-boken
    • Läsa ut en bok som vi fått från Svensakn, den heter "Never let me go" (började igår)
    • Läsa och försöka lära mig om "Newtons Lagar" i Fysik-boken
    • Skriva Fysik-labbrapport
    • Skriva desposition och inledning till Svenska-argumentations uppsatsen, min ska handla om genteknik! (som man skulle gjort i skolan egentligen)
    • Plugga lite spanska, läsa kapitlen som jag har missat (tror vi har prov snart)
    • Och sist men LÅÅÅÅÅÅNGT ifrån minst, plugga matte! (Ligger så långt efter i det att jag mår illa när nån bara nämner det ämnet!)

    Asså ni ser ju, USCH!!!! Men jag antar väl att det var d här jag "signed up" för när jag valde norra!
    aja, d här var allt jag hade på hjärtat just nu, PUSS // Parmis =)


    JÄVLAFITTBAJSKISSMAMMATÖJJARHORA!!

    Fan vad jag är sur! JAg har fått influensa!! Vad fan ere för fel på mig..har vart fucking sjuk i en hel månad och just när jag blir frisk får jag influensa!! FAAAN! HAr spenderat dagen genom att sova, har haft 39,5 graders feber hela fucking jävla dagen och när jag ställer mig upp känns det som att jag ska svimma! Och det är SÅÅÅÅ mycket i skolan just nu..jag kommer ju missa allt, vilket kommer fucka mina betyg!! ÅÅÅHHHH!!! För jag får inte gå ut på minst fem dagar sa doktorn! Skit också!

    Så, nu har jag uttryckt min ilska, Enjoy! ;D // Parmis


    ( bilden är från idre, haha så här pigga va vi efter en kvälls festande!)

    I'M BAAAAACK!!

    Haha, nu är jag tillbaka igen..! Måste bara säga: FAN VA KUL DET VAR!!! Ville fan inte åka hem, åka skidor på dagen och vara ute hela kvällarna, gå och lägga sig 5 och vakna 8! kan d bli bättre?!
    Hade ifs största groparna under ögonen sista dagen, men d får man ta tycker jag! Har tagit helt sjuka bilder, ni får nog se några sen..men de flesta måste jag nog censurera lite för omvärlden, asså folk såg förjävliga ut och var helt borta! HAHAHA, asså jag tänker lätt åka nästa år igen, men då tänker jag åka skidor 1 dag, inte 3 som jag gjorde den här gången, för man pallar seriöst inte. Och det var SKITKALLT! asså fuck dalarna (jag fick reda på vart idre ligger! frågade en tjej som jobbade på mcdonalds i Borlänge!) !! Stockholm är Hawai jämfört med Dalarna, första kvällen var det - 21 grader där!! MINUS 21 FUCKING GRADER!!! jag dog tills vi kom fram till stugan. Och sen efter att vi bytt om och fixat oss fina var det dags att dra till 12-manna stugorna på fest! gud va roligt det var! HAHA, Bella tog 2 helt sjuka filmer på mig, ni ska bara höra!! ;D;D

    haha, aja...jag lägger upp lite bilder senare..nu ska jag göra spanska-läxan, en jävla uppsats! 

    PUSS <<3<3<3<3 // Parmis


    Friday!

    Äntligen är det fredag, tjohoo! Ska snart äta middag och senare ikväll ska jag nog inte göra så mycket för har mensvärk.. kanske lets dance? haha
    Känns som om vardagen kommit gång igen, börjat få några få läxor nu, jobbigt! ;) haha!

    Magen kurrar.. trudelooo, Malin<3



    ett tag sen

    Halloo, det var ett tag sen sist, men haft "fullt upp" haha! Jag pratade nyss med Parmis som satt på bussen påväg upp till idre, efter någon minut efter vi hade lagt på fick jag smset; "Vart ligger idre?" haha, är de inte typiskt parmis och inte ens veta vart hon ska någonstans? Tyckte det iallafall var askul! Medan jag pratar om roliga saker som hänt så måste jag även berätta när jag och Ida igår satt i skolan, citat från igår;

    Jag: Ida, varför låter grisar som de gör, är de för att de har smala näsgångar så de inte får in någon luft?
    Ida: hahaha! Men hallå, grisarna låter ju så precis som katterna låter nöff!
    Jag, HAHAHAH, klockrent!

    Nog om roliga händelser, kommer säkert fler haha!? (a) Har det bra, pussar Malin

    OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!



    O.M.F.G!!! JAG ÅKER TILL IDRE IMORRN!! HAHAHAHAHAHA, SO LONG SUCKERS!!!!

    Haha, nä men jag håller faktiskt på att packa nu...jag är sooooo exited!!!!



     

    I'M TOO FUCKING EXITED TO FUNKTION!!!!!!

    aja, jag åker som sagt imorrn och kommer hem på söndag kväll, så mig kommer ni inte höra något från på ett tag, men när jag är tillbakakommer jag lägga upp bilder och så. Då får ni se vad jag har haft för mig de senaste dagarna!!

    PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSS // Parmis <3<3<3


    ;D

    Är fett stolt över att jag är klar med världens jobbigaste labbrapport!!! MUHAHAHA!!

    aja, ska sova nu...GODNATT!! <3<3 //Parmis ;)


    Skolfri dag ;)

    God morgon! ;D idag vaknade jag och bestämde mig för att jag mår för dåligt för att gå till skolan, så jag sjukanmälde mig och somnade sedan om.
    Gud va skönt att jag gjorde det! För det här var nämnligen vad som väntade mig i skolan:

    • 8.30  Kemi A
    • 9.50  Fysik A
    • 11.20  Svenska A
    • 12.15  Matematik B
    • 15.45 - 17.15  Kemi A

    USCH, vilken hemsk dag! Bara en massa jobbiga ämnen och en helt onödig håltimme mitt i allt! Känns skitskönt att slippa den här dagen, men samtidigt så känns det väldigt dåligt, för man missar så oänligt mycket när man inte är i skolan en dag. Det är helt otroligt hur mycker man missar och det är heller inte saker som man kan hoppa över, utan sånt som man ändå måste ta igen senare, därför kändes det ganska jobbigt att sjukanmäla sig imorse, men jag kände att jag var tvungen. 

    Var inne på facebook imorse och tänkte på hur rika de som startade den där hemsidan måste vara! Det finns ju hur många meddlemmar som helst! Det har till och med blivit så att föräldrar och personer i äldre åldersgrupper skaffat det, min mamma till exempel!...Herregud liksom, vad ska hon med en facebook till?!
    Haha, man kanske skulle starta en sån där comunity-sida, lr vad säger ni? HAHA ..den skulle kunna heta, www.parmisrules(typsomfacebook).com

    haha, aja nu ska jag nog gå och sova, känner mig lite sömnig efter att ha tagit hostmedicin

    // Parmis <3

     



     

    haha, kära skolan..



     


    Jag känner mig som Melman! (Giraffen i Madagaskar!)

    Oj, d känns som att det var skitlänge sen jag bloggade..men det kanske det inte alls var :P
    hmm, vi kan börja med i fredags..gick till skolan fastän jag mådde bajs (ni kanske läste inlägget på morgonen:P ) endast för att göra ett fysikprov i slutet av dagen, som jag skulle klarat mig bättre utan eftersom att det va så svårt att typ halva klassen kommer sänka sina betyg...Men äh, jag har ett år på mig att höja mig igen.. ;)
    Efter skolan följde Azadeh med mig när jag skulle till vårdcentralen för att undersöka min hals eftersom den svullnar upp så ofta och se om det kanske är någon slags allergi jag har, hmm..ja svaret skulle komma om en vecka.
    När det var klart åkte vi till Kista Galleria för lite shopping, men det enda vettiga vi hittade där var ett par glänsande rosa skidglasögon med sånt där reflekterande glas! SKITCOOLA! Vi bestämde oss för att vi skulle köpa likadana eftersom att de va sååå snygga!

    I lördags vaknade  jag och kunde inte andas, asså jag kmr aldrig bli frisk känns det som, kommer typ få sitta och frysa i en stuga i idre :P haha nä men jag drogade alvedon och c-vitaminer, använde sån där nässprey, och drack färskpressad apelsinjuice! Sen skulle jag iväg och jobba...
    ...när jag kom hem var jag sjukare än någonsin och bestämde mig för att jag skulle stanna hemma hela söndagen!

    Och nu så är det ju söndag  ;) och jag sitter här sjuk som vanligt och ska skriva en labbrapport om krassefrön, det onödigaste jag har gjort i hela mitt liv, men vad gör man inte för betygen? har precis googlat på labbrapport-mallar så att jag verkligen får med allt och så att det blir bra.

    aja, du ska jag sluta klaga och återgå till krassefröna! WOOHOOO!!  ( SAJK)  // Parmis <3


    studiedag!

    Idag har jag haft studiedag, eller kasnke inte studiedag då men en ledig dag för har varken behövt plugga eller göra något som har med skolan att göra :) super skönt!
    Dagen har vart toppen och lilla jag är helt enkelt på topp humör! Har inte gjort så mycket under kvällen, köpt hem mat och kollat på blondinbella i lets dance, thats it liksom, haha! Pussaahar, Malin

    God(dålig)morgon!

    Klockan är 07.27, jag har ont i huvudet, halsen, är typ helt cpröd i ena ögat och snart måste jag ändå rulla iväg till skolan...bara för att jag har så jävla många inlämningar så jag kan liksom inte skippa.
    Om jag kunde vrida tillbaka tiden skulle jag nog skolka mer i grundskolan, då man ändå inte missade något!

    ...hmmm, the good old days...

    Malin är INTE normal...

    .... Det är bevisat!




    Tyckte det här var viktig fakta som måste komma ut i världen!  
                         
                                                                                                                      // Parmis =)

    Hmm..

    ..saker hände igår, men det är löst nu, som tur är!

    anyways, idag var det första dagen i skolan för min del, men ändå sista veckan av höstterminen då den inte har tagit slut än på min skola.. Måste skryta lite och meddela att, JAG FICK MVG I BILD!!!!!! WOOHOOO!! ;D;D;D

    ..men sen var det lite mindre roligt när jag fick schemat för vårterminen (som då börjar på måndag!)..jag har seriöst världens sämsta schema, på måndagarna på ht började jag 11.25 och slutade 14, nu börjar jag 8.30 och slutar 17.15 på måndagarna!!!!! nästan 9 timmar i skolan! driver de med mig?!?!?!
    Och imorgon har jag fysikprov, blä! Men jag tror att jag kan allting, så det känns bra! Har hört från de andra som gjort provet att det inte hade varit så jättesvårt heller, så det är nog lungt.

    Men snart är det iaf dags för ......*trumvirvel*..................IDRE '09 ....... WOOOHOOOO! Shit vad jag längtar efter att bara glömma skolan och verkligen bara skita i allt o ha kul!




    // Parmis =)

    !



    Jag vet att du är besviken.. Förlåt!


    Malin

    komunikationsproblem..

    Jaha.. nu har dagen kommit då man inte får tag i någon man ringer, vad är detta? Men skit i det, de vet inte vad de går miste om ;) mohaha!
    Imorgon är det skola igen.. Men ganska så skönt att man börjar 11.15 iallafall.
    Ska lägga mig upp i soffan med lite godis och kolla på en film nu som en liten "avsluting" på detta lov, haha. Pusss, Malin!


    snart börjar vardagen igen..

    Hallo! 

    Det är måndag idag, eller nej det är tisdag nu ju.. Och de betyder att skolan börjar imorn, på onsdag.. suck. Mycket läxor med stress och sådant.. Inget som lockar direkt, men vafan!

    Har precis kommit hem och är helt slut, så nu ska jag tvätta mig och lägga mig i min säng.. så skönt! :) cya, Malin!


    Måste bara säga grattis till ida som fyller år idag, hela 17 år! :D Pusss på dig babe!

    det var ett tag sen ;)

    haha aa, iaf sen jag bloggade sist...Malin har ju varit ganska på :P  Det beror iaf på att jag va sjuk IGEN! men den här gången var det värre, svullna halsmadlar och ont i öronen, så jag hade inte så mycket lust att blogga precis. Och dessutom har jag varit väldigt duktig och pluggat, allt från fysik till spanska! Jag har  verkligen jättemycket jag måste bli klar med:

    • Fysikprov, på fredag
    • Spanska inlämning, på fredag
    • Rättning av Biologi-Labbrapport, nån gång nästa vecka
    • Förbreda ett ämne inför Argumentations-uppsats skrivningen, nån gång nästa vecka

    Men fysiken kan jag rätt så bra tycker jag och spanskan är jag nästan klar med (efter att ha haffat Jassis bok eftersom att jag hade glömt min egen i skoln), så nu är det bara att bita ihop och göra biologin och svenskan!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! Skolan börjar ju på torsdag kom jag på nu!!! Det betyder att jag bara har 3 dagar på mig!!!! :O men UUSSCH då!

    Aja idag kändes halsen bättre men ville inte riktigt riskera att gå ut på stan för det är ju så kallt och det blåser ju så värst! Men jag följde iaf med mamma när hon skulle åka till kista lite senare på kvällen.
    Det är det som jag tycker är så bra med kista, det är öppet till 21.00! Alla affärer borde ha så, speciellt på helgerna, för då hinner man ju inte ens ut så stänger affärerna!

    Äh, nu känner jag att jag börjar babbla för mycket, borde börja på min lilla spanska uppsats istället! men ha d så bra, PUUUUUUSSSSSSSSSSS // Parmis = )


    go' kväll

    Sitter och kollar igenom alla semesterbilder som vi tagit bara i år, thailand, malaysia,borneo och kina... herregud säger jag bara.. längtar tillbaka som tusan speciellt vid denna årstid. Sitter och drömmer mig bort...
    Men iallafall, idag har jag bara rensat ett rum på övervåningen, hittar en hel del roliga grejer, gammla roliga kort och sådant.  Imorgon ska jag troligtvis till stan med Parmis om hon inte har lika ont i halsen, så vi får hoppas att hon blir bättre under natten! :)
    Nu ska jag faktiskt försöka gå o lägga mig i tid eller vad man ska säga, eller iallafall tidigare än jag brukar för snart börjar faktiskt skolan igen..buhu.. Men man ska väl försöka se de positiva i allt så, de ska bli kul .. ;) Puss, Malin


    Gårdagen ..

    Vad gjorde jag för nått igår.. Jo, jag var och såg hockey i hovet. Djurgården-hv71, var väl inte de bästa lagen man kunde kolla på men det var kul och dessutom när man hade bra platser.
    Senare på kvällen gjorde jag inte så mycket, de blev ändrade planer så var hemma och kolla på sex and the city the movie. Inte dåligt det heller!
    Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. vi får se. Puss, Malin




    2 januari

    Andra januari redan, och om 4 dagar fyller Ida min vän 17 årrr och jag om 21 dagar! Det är stort, och den 23 händer det något mer också.. Chris brown konsert med Ida,  Så kul! 
    Idag har jag bara vart med min familj, spelat badminton och spelat kort och sådant haha! Men det är mysigt ibland det med :)
    Som Parmis sa.. tror jag, så hade vi det jätte trevligt på nyårsafton hemma hos henne! Men som sagt så började inte året speciellt bra, det gick inte att tända de stora tomteblossen vi hade, buhu, men vi klarade oss rätt bra ändå. Men nu har jag inget mer att säga så, höres. Puss, Malin


    En bild från nyårskvällen,haha!


    2009, here we come..!

    Woohooo 2009! Nytt år, nya möjligheter..lr vad säger ni? ;)

    Kvällen igår var kul och kort sagt så fann vi oss själva under kvällen med allt från att hoppa runt och dansa till gamla Markoolio-låtar samtidigt som vi pratade med en skåning och jag övade på min skånska-dialekt, till att stå ute o skrika gott nytt år, ta kort och tända på saker som inte gick att tända på.
    Och vad har vi då för nyårslöften då? vad jag vet så har nog Malin inte några...men jag har nog så att det räcker till alla :D
    Men det viktigaste, osm jag måste hålla, är nog: INGET MER SMÅ ÄTANDE!! Då menar jag att jag helt ska sluta äta allt som involverar godis, chips, chocklad, läsk, fettig mat (syftar på donken) och annat som är för onyttigt! Sen ska jag träna regelbundet också, som jag inte har varit så bra på det senaste halvåret.
    Mitt mål är att få världens snyggaste mage och värsta arm-musklerna! Som jag failade rätt så hårt med i år..
    ...men som sagt, Nytt år, nya möjligheter! // Parmis ;D




    We're bringin' sexy back! YEAH!




      HAHA, ser ut som att jag ska nysa!

    RSS 2.0