jaaasooo!

shoo brreee, ville bara uppdatera lite...
e i grekland just nu, sitter vid receptionen p' hotellet o tar en paus fr'n solen! D e skitvarmt, man svettas fr''n varenda st'lle som det 'r m'jligt att svettas fr'n! 'r p' 'n Halkidiki, o ig'r var vi i Thessaloniki, den n'st st'rsta staden i grekland...kommer ladda upp bilder n'r jag kommer hem sen!!!

PUUSSSS! \\ Parmis

Imorgon= sommarlov!

Ajaj, vad dålig jag har vart att skriva här!
Det är torsdag morgon, för mig iallafall. Jag har precis ätit en god frukost. Igår kväll gick jag och Jessica över till mormors lägenhet och sov här för det skulle städas tidigt hos oss imorse och vi båda hade sovmorgon. Mormor är i Kiruna så här är vi ensamma :-) Vi har haft det så mysigt!
Imorgon är det avslutning och sommarlovet börjar. Så man har längtat och nu är stunden äntligen inne. Jag kan inte förstå.
Vad har hänt denna vecka? Jo jag har träffat tre stycken underbara konfa kompisar på fika och middag. Vi träffas inte speciellt ofta så det var riktigt kul att träffa de igen.
Sen har jag sett filmen allt flyter med Viktor, haha. Den var rolig kan jag säga! Mycket av filmen var inspelat i Solna dessutom.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv innan jag ska börja göra mig iordning för sista skoldagen :-) Kram på er, Malin!


Its friday!

Its friday! :-)
Maten är klar nu, vi hörs KANSKE senare. Ha en underbar kväll! Kramkram, Malin <3

Its friday!

Its friday! :-)
Maten är klar nu, vi hörs KANSKE senare. Ha en underbar kväll! Kramkram, Malin <3

Hello there!

Ojoj vad jag försov mig imorse.. Inte likt mig! Blev inget summergames här inte. Jag har ätit frukost för ett tag sen och nu hade jag tänkt att dra på mig något och ta Ipoden och gå ut och gå ner mot vattnet :-) Måste passa på medans det inte regnar! Senare efter Parmis slutat skolan så ska vi träffas i stan och kolla på klänningar, sen middag hos min underbara mormor!

Kram kram, Malin
Glöm inte, det enda som växer och du får mer av när du slösar med den är, KÄRLEKEN!




20.06

Nu har regnet dragit in här, regnet har vart här hela dagen iför sig. Får hoppas på att det inte regnar imorgon iallafall för imorgon är det summergames med alla Jensen skolor på gärdet, då vi ska tävla mot varandra. Jag håller tummarna!
Jag sitter nu och kollar på Paris Hilton's my new BFF, haha! Vi får se hur det är..
Hoppas du haft en härlig dag trots regnet, Kram kram Malin

Visst har det var en härlig helg?

Jag har inte skrivit något under helgen för att jag inte vart hemma speciellt mycket.
Vart ska jag börja? I lördags köpte vi studentpresent och fixade lite sånt med en god lunch i Solna centrum. Senare gick jag till min underbara mormor och hälsade på och satt i solen, oväntat? :-) Sen var jag ute på en härlig promenad efter middagen. Såklart missade jag inte Robinson, nejnej det kan man ju inte missa! Då laddade jag upp med en nyttig och onyttig skål, jordgubbar och godis :-)
Söndag, det var morsdag. Hoppas ni inte glömde att uppvakta era underbara mammor, hihi. På förmiddan var jag iväg och slog golf med mamma och Jess. Gick faktiskt bra för att vara första gången för i år! Kanske mitt lyckoår i golfen? ;-) Man kan ju drömma lite.. Senare vid fem tiden åkte vi in till vasastan till en restaurang som heter rött, super härlig restaurang med super trevliga människor, god mat och såklart bästa sällskapet. Så tack för igår!
Senare vare bara att gå ner till vattnet och möta upp några där. När jag kom hem var det helt svart i hela huset. Strömavbrott! Jag hade precis vant mig vid det och hade lagt mig i sängen med tända ljus och en tidning i handen, när jag var som minst beredd på det så tändes alla lamporna och till och med gick radion igång, haha! Tror ni jag blev rädd? JA, haha!
Jag har precis kommit hem efter en lång dag i skolan, god lunch åt jag iallafall med Ida :-)


 

Duschen väntar! Kramkram, Malin <3


RSS 2.0