Visst har det var en härlig helg?

Jag har inte skrivit något under helgen för att jag inte vart hemma speciellt mycket.
Vart ska jag börja? I lördags köpte vi studentpresent och fixade lite sånt med en god lunch i Solna centrum. Senare gick jag till min underbara mormor och hälsade på och satt i solen, oväntat? :-) Sen var jag ute på en härlig promenad efter middagen. Såklart missade jag inte Robinson, nejnej det kan man ju inte missa! Då laddade jag upp med en nyttig och onyttig skål, jordgubbar och godis :-)
Söndag, det var morsdag. Hoppas ni inte glömde att uppvakta era underbara mammor, hihi. På förmiddan var jag iväg och slog golf med mamma och Jess. Gick faktiskt bra för att vara första gången för i år! Kanske mitt lyckoår i golfen? ;-) Man kan ju drömma lite.. Senare vid fem tiden åkte vi in till vasastan till en restaurang som heter rött, super härlig restaurang med super trevliga människor, god mat och såklart bästa sällskapet. Så tack för igår!
Senare vare bara att gå ner till vattnet och möta upp några där. När jag kom hem var det helt svart i hela huset. Strömavbrott! Jag hade precis vant mig vid det och hade lagt mig i sängen med tända ljus och en tidning i handen, när jag var som minst beredd på det så tändes alla lamporna och till och med gick radion igång, haha! Tror ni jag blev rädd? JA, haha!
Jag har precis kommit hem efter en lång dag i skolan, god lunch åt jag iallafall med Ida :-)


 

Duschen väntar! Kramkram, Malin <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0